2014. május 28., szerda

Pihentető nyaralást szeretnél?


Utazás egy másik dimenziója a szünidőnek. Hosszú órákat tölteni egy kényelmetlen autóban vagy repülőn migrént is okozhat mielőtt egyáltalán megérkeznél a célállomásodra. Ezért kell megtervezned az utat.
Hogyan lehet túl élni? A sikerre tervezve.  Nem szerencsével, felkészüléssel.  Jutalmazási rendszert lehet készíteni a jó viselkedés érdekében. Nem tűnik nyugodt utazásnak, vezetni az országúton és a hátsóülésen ülő gyerekekkel üvölteni – jobb egy jutalmazási rendszert létrehozni, hogy biztassa a jó viselkedést és megengedje a vezető számára hogy az útra koncentráljon.
Hogy biztos ne érkezz a szállásra vagy a nagymamához kicsavartan, tervezd meg az utazást. Vigyél magaddal játékötleteket, énekeljetek és meséljetek, és tudd mikor van ott az ideje, hogy lekanyarodjatok az útról, és pihenjetek egyet. A legtöbbször egy ünnepnek vagy a szünidőnek a legélvezetesebb része az oda tartó út.

Ha szeretnéd megérteni gyermekedet, gyere el 2 órás webináriumomra (ára csupán 5.000 Ft), ahol megtanulhatod az energiatöltődés módjait.

https://www.elenkgyerekek.com/kepzesek/webinarium/

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése