2014. szeptember 12., péntek

A gyereknevelésben is néha a "Szomszéd nője mindig zöldebb"




Egy rendszertelen gyermek szülőjének szembe kell néznie az alváshiány, a szokások megszakítottsága, az eltérés a „társadalmilag elvárt menetrendtől”, és a tervezési képtelenséggel. 
Azért, hogy átvészeld és kiküszöböld a káoszt a családban, segítened kell rendszertelen gyermekednek, hogy eléggé tudjon alkalmazkodni és létezni egy iskolában és a családi menetrendben. 
Nem könnyű, de nagyon fontos, hogy megtedd. A természetes biológia jelzései lehet, hogy annyira rendszertelenek, hogy azt sem tudod hol kezdjed. 
Ahogy küzdesz a kihívással hogyan vezeted rá a menetrend egyes részeire gyermekedet, emlékezz rá, hogy ez időbe telik. Az anyatermészettel van dolgod – a gyermek belülről jövő alaptermészetével. Könnyen 3 hétbe is telik mire munkád gyümölcsét learathatod. 


Kép forrása: http://www.kidinthefrontrow.com/2012/01/friends-in-front-row.html

Ez alatt, az idő alatt emlékeztesd magad, hogy a szomszédok nem jobb szülők, mivel az ő gyerekük minden nap 8-kor aludni megy. Az ő gyermekük rendszeres bioritmussal rendelkezik. A te gyermeked rendszertelen.

Ha szeretnéd megérteni gyermekedet, gyere el 2 órás webináriumomra (ára csupán 5.000 Ft), ahol megtanulhatod a rendszeresség alaptermészetének  alapjait.

https://www.elenkgyerekek.com/kepzesek/webinarium/

.

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése