2014. május 26., hétfő

Nyári szünetre fel!


Itt a nyakunkon a nyári szünet, tudatosult már bennetek, hogy 3 hét és vége az iskolának?
Az ovi persze más helyzet, ott csak 5 vagy 6 hétre zár be, és helyettes oviba mehet a gyerek.
Az iskolásoknak 10 hét szünetük van. Vannak iskola táborok, de erről lehet jót és rosszat is hallani, vannak fizetős táborok, itt csak a pénztárca szabhat határt. 
A tábor is veszélyforrás egy élénk gyereknek, új környezet, új gyerekek új nevelők, az óvodások számára szintén probléma a helyettes ovi. Nálunk lányomról nem tudták, hogy elbambulós típus, a "kedves" óvónéni ráüvöltött, hogy álljon már be a sorba, és ő utána hónapokon át bepisilt éjjel. Fiam meg hol máshol, mint a helyettes bölcsiben lépte túl a megengedett sebességhatárt a kismotorral, csodásan fejre állt, Madarász Kórház lett a vége, de szerencsére megúsztuk baj nélkül.
A családi nyaralás során is vannak forró pontok, ezeket majd később írom le.
A különleges kihívása ezeknek a szünidőknek a forró pontok gyermeked számára, hogy megtanuljon egyezkedni a barátokkal, rokonokkal, és idegenek ezreivel. Hogy sikeres legyen szüksége van gyermekednek extra támogatásra és útmutatásodra.


Ha szeretnéd megérteni gyermekedet, gyere el 2 órás webináriumomra (ára csupán 5.000 Ft), ahol megtanulhatod az energiatöltődés módjait.

https://www.elenkgyerekek.com/kepzesek/webinarium/


Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése