2014. április 25., péntek

Kész a fordítás!

Kedves Olvasó!

Készen van teljesen végre a fordítás! Így hétfőtől visszatérek a régi kerékvágásba, hogy megismerhessed e könyv nagyszerű mivoltát, addig is ha tetszik javaslom sokkal több információért gyere el szülői kompetencia növelő képzésemre, amit május 4-én kezdenék, és még 3 emberre szükség lenne, hogy el tudjunk indulni.
Legyél bátor!
Az ára még kezdő ár! Ismerd meg ezt a zseniális módszert, hogy könnyebbek legyenek a mindennapjaitok. Nálunk bevált!
Kisfiamat épp tegnap dicsérték meg a tanárok, hogy bár elromlott az aszfaltrajz (impulzív a kisfiú) nem kapott dührohamot, hanem szólt, kérve, hogy csináljanak egy új rajzkeretet!

Idézet az epilógusból:

"Bárcsak mondhatnám, hogy miután elolvastad ezt a könyvet élénk gyermekeddel tökéletes harmóniában mindörökké boldogan fogtok élni, semmi fájdalom semmi vita. Igazmondó voltam az egész könyvön át. Igaz érzelmeket osztottam meg veled és próbáltam ki technikákat. Nem fogok most sem hazudni. Nem tudom megígérni, hogy nem lesznek vitáitok. Lesznek. A változás időbe telik. Kapcsolatot építeni egy folyamat, amely évek alatt zajlik, és minden fejlődési szakasz új kihívásokat hoz ami arra kényszerít téged hogy tágítsd tudásodat és fejlődsz különböző utakon. Emlékezz, mottónk a fejlődés nem a tökéletes.
Az élénk gyerekek olyanok mint a rózsák – különleges törődésre van szükségük. És néha túl kell jutnod a tüskéken, hogy igazán élvezd szépségüket."
 
Élénk gyerekek
 


Szóval ha nem bírsz a gyerekkel gyere el képzésemre a https://www.elenkgyerekek.com/kepzesek/-on találsz bővebb információt.


Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése