2014. július 15., kedd

A kiképző őrmesterség ellentéte az alulszabályzás:




Milyen az alul szabályzás?

 

Itt egy példa:

„Nem akarom megfojtani őt, mondta. Arra gondoltam a fiúk ilyenek. Biztos ez a jó neki. Anyukám mindig beteg volt gyerekkoromban, apukám pedig folyton utazott. Senki nem szabott nekem határokat. Nem tudom milyen érzés a határ. Át tudok sétálni egy téglafalon, sosem tudhatom, hogy ott van, amíg neki nem megyek. David nagyon jól tudja, mikor vagyok bizonytalan, és nyomkodni kezdi a gombjaimat. Azt hiszem próbálja megtalálni a határokat, de nem tudom, hova kell őket rakni. Aztán mérges leszek, mert úgy érzem, hogy elszabadul a pokol.” 
 
Ha úgy érzed, hogy gyermeked által „be vagy törve”, nem tudod segíteni, hogy leálljon, valószínűleg több nemet kell beépítened a nevelésedbe. Itt az idő, hogy megvizsgáld szabályaidat, biztosítva azt, hogy világosak legyenek neked és gyermekednek. Majd készülj fel, hogy érvényre juttasd azokat, nem számít, mennyire ellenkezik kitartó gyermeked.

Ha szeretnéd megérteni gyermekedet, gyere el 2 órás webináriumomra (ára csupán 5.000 Ft), ahol megtanulhatod a kitartó alaptermészet kezelésének alapjait.

https://www.elenkgyerekek.com/kepzesek/webinarium/

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése