2014. október 22., szerda

Dührohamok csúcsideje:


KÉSŐ DÉLUTÁNOK: 

Ha naplót készítesz gyermeked túlcsorduló dührohamairól, nagy valószínűséggel a legnagyobb számban késő délután fordulnak elő. 
Mivel könnyebb kiborulni amikor mindenki fáradt és éhes, amikor egész nap gyűjtötted az ingereket, vagy amikor az átmenetek felhalmozódnak. Amennyiben ez történik, nagyon valószínű, hogy gyermeked keveset aludt.
Ha egyszer azonosítottad az alváshoz szükséges órák számát, amire szüksége van gyermekednek, változtass úgy, hogy biztos megkapja ezt a mennyiséget.
És azokon a napokon, amikor a legnagyobb erőfeszítésed ellenére sem kapja meg az elég alvást gyermeked, körültekintően tervezz azokra a délutánokra. Következetesen hagyj ki egy - két tevékenységet, főleg azokat, ahol gyermekednek másokkal kell együttműködniük , koncentrálnia kell, ki kell zárnia az ingereket, vagy irányítania testét. Egyszerűen nincs elég energiája ehhez, ilyenkor könnyebben kiakad, amikor keveset aludt. És nagyon valószínű az is, hogy neked is kevesebb energiád lesz segíteni őt.


Ha szeretnéd megérteni gyermekedet, gyere el 2 órás webináriumomra (ára csupán 5.000 Ft), ahol megtanulhatod a dührohamok kezelésének alapjait.

https://www.elenkgyerekek.com/kepzesek/webinarium/

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése