2014. március 18., kedd

Hogyan nyernek energiát a befelé fordulók?

 Az introvertáltak a következőképen szerzik energiájukat:

  1. Egyedülléttel
  2. Fizikai távolság megszerzésével
  3. Lassú reagálással
  4. Megszakítás nélküli munkaidővel

Egyedüllét
Az introvertált gyermekekből introvertált felnőttek lesznek. A feltöltődés ugyan úgy az egyedülléttel történik, de már máshogy zajlik. A felnőttek tarthatnak úgy szünetet, hogy egy újságba temetik arcukat, sétálnak egyet, intézni valójuk akad ebédidőben, hogy lehetővé váljon az egyedül étkezés, vagy egy könyvbe temetkeznek egy reptér közepén. Az egyedülléttel újratöltik energiakészletüket és lehetővé teszi számukra, hogy tartalékot képezzenek, hogy ismét kapcsolatot teremtsenek a csoporttal később.
Az extrovertáltak ellen kell állniuk a kísértésnek, ne erőltessek a befelé fordulókat, hogy bent maradjanak a csoportba. Néhány perc az introvertáltaknak különbséget okoz a felelősség teljes kommunikatív emberi lény vagy egy kiállhatatlan személy között.
A befelé forduló személyiségek saját maguk legjobb barátai. Nagyszerű időt tudnak eltölteni saját magukkal. Ezt nagyon nehéz megérteni egy kifelé forduló személyiségnek.
Ahogy tervezel gyermeked táplálkozási szükségleteire, tervezd meg előre energiaszükségleteit is. 


 

 Ha szeretnéd megérteni gyermekedet, gyere el 2 órás webináriumomra (ára csupán 5.000 Ft), ahol megtanulhatod az energiatöltődés módjait.

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése