2014. március 12., szerda

Az introvertált személyiségek

A befelé fordulók a világgal való kapcsolatot a bensőjükben oldják meg, kifejezve gondolataikat és ötleteiket, mielőtt megosztják ezeket a külvilággal. Szükségük van pihenésre a kinti programokhoz, még azokhoz is, amit élvez.
Hogyha megkapják, jól fognak játszani más gyerekekkel és sokkal együttműködőbbek tudnak lenni.
Ha nem kapják meg kiürülnek, és viselkedésük rosszabbodik.

Szükségük van szünetre, egy lehetőségre feltöltődni energiával teret adva és csöndet biztosítva. A kapcsolat az emberekkel, főleg, hogyha nem közeli barátokról van szó, csökkenti az energiatartalékokat. Általában TV nézésre vagy videó játékokra vágynak, észrevéve, hogyha ezt teszik, a többiek magukra hagyják őket.
Hogyha fektetésig kell várnod arra, hogy mi történik a kis életükben, akkor jól haladsz. Valamikor ez napokba vagy akár hetekbe telik. És akkor megint (általában az inkább extrovertált barát) mesél neked egy eseményről, sokkal előbb mint ahogy befelé forduló gyermeked valaha fogja.

Ha szeretnéd megérteni gyermekedet, gyere el 2 órás webináriumomra (ára csupán 5.000 Ft), ahol megtanulhatod az energiatöltődés módjait, és meg is nézheted introvertált, vagy extorvertált-e gyerkőcöd.

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése