2015. április 24., péntek

A te gyermeked szeret iskolába járni?



Most így a beiratkozás után, és persze sokatoknak már rég óta koptatja a gyerek az iskola padod, kinek sikeresen, kinek pedig tele kudarcokkal, a könyv utolsó fejezete hasznos tanácsokat ad arról, hogyan válasszunk iskolát élénk gyermekünknek illetve, hogyan váltsunk iskolát ha szükséges. Bár tudom, hogy az ott az USA ez meg itt a mi kis Magyarországunk, de azért lehet tanulni ebből is íme:
Nyelsz egy nagyot remélve, hogy inkább kincsként kezelik majd a nevelők, mint különcnek és bajkeverőnek. De nem tudod, és ott állsz imádkozva, hogy legyen sikeres, és hogy élvezze majd az iskolát vagy az óvodát, barátai lesznek, és inkább mosolyt hoz a tanárának arcára mint rosszalló tekintet.
Az élénk gyermeked is tudnak boldogulni a suliban/oviban. 
 Sikeresek lehetnek egy Montessori iskolában, egy helyi állami iskolában, egyházi iskolában, vagy egy magániskolában. Az iskolának a típusa és az elhelyezkedése nem igazán számít. 



Ha épp iskolát keresel gyermekednek, tudok segíteni néhány tippel, hogyan állj neki, tudom mennyire nehéz! Jelentkezz itt a képzésre: http://www.elenkgyerekek.com/kepzesek/

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése