2014. szeptember 10., szerda

Rendszertelenség -egy érdekes dolog


Néhány élénk gyerek eléggé rendszeres és szüleik számíthatnak egy bőséges éjszakai alvásra egy zsúfolt nap után. Ez az ő szerencsecsillaguk.
Másoknál megjósolhatatlan. Testük képtelen természetes ritmust felvenni. Sosem éhesek ugyan abban az időben, napok telnek el bélmozgás nélkül, és senki sem tudja megjósolni nekik mikor fognak elfáradni.
Nagyon fontos emlékezni arra, ha gyermeked rendszertelen, nem szándékosan fáraszt le téged, vagy kerget sírásba. Olyan bioritmusa van, ami saját ütemét vezeti. Nem tudja, miért fekszik éberen az ágyban éjjel, képtelen elaludni. Egy rejtély számára, miért nem éhes, amikor mindenki az, és a sok hűhó a rendszeres ürítésről eléggé összezavarja. 
Nem próbál ő ellenkezni, és te sem csinálsz valamit rosszul.  

Csupán egy olyan gyereked van akinek a teste másképpen működik. 

Szüksége van rád, hogy beilleszkedhessen a társadalom menetrendjébe és tanuljon olyan készségeket amire szüksége van, hogy túlélje mint rendszertelen ember egy nagyon menetrendszerű világban.  

Ha szeretnéd megérteni gyermekedet, gyere el 2 órás webináriumomra (ára csupán 5.000 Ft), ahol megtanulhatod a rendszeresség alaptermészetének  alapjait.

https://www.elenkgyerekek.com/kepzesek/webinarium/

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése