2015. május 20., szerda

Ha gond van nem csak a gyereket viseli meg a szülőt is


Néha a legnagyobb erőfeszítésünk ellenére is, a gyermekünk problémája kitart az iskolában. Azért hogy találj egy megoldást, te, a szülő, támogatnod kell gyermekedet. Fel kell tenned a kérdéseket és keresni válaszokat és támogatást, amire szükséged van, így segítve gyermekedet, hogy sikeres lehessen. 

Nem könnyű védelmezőnek lenni. Sok időbe, energiába és érzelmi erőfeszítésbe kerül. Néha erőtlenek érzed magad, de nem vagy az. Vannak határozott dolgok, amit meg tudsz tenni szülőként, hogy segítsd gyermekedet.

Mit tudsz tenni, hogy védelmezője legyél gyermekednek?
Nincs itt az ideje átengedni magunkat a hibáztatásnak. Szükséged van rá, hogy használd a jó kommunikációs képességeidet most jobban mint valaha, hogy együttműködj az iskola alkalmazottaival és más lehetőségekkel. 
Ne engedd, hogy egyetlen személy iránti negatív tapasztalat megkeserítse érzéseidet egy egész iskolával vagy iskolai körzettel kapcsolatban, csak nézz kicsit távolabb és meg fogod találni azt a törődő, odaadó személyt, aki készségesen együtt dolgozik veled.

 Hogyan tudsz gyermeked leghatékonyabb védelmezője lenni? Végezd el képzésemet, ahol megtanítom neked, www.alapkepzes.elenkgyerekek.com

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése